Region

Svet

Milan Popović: Nisam ja zanimljiv javnosti, nego moja Severina

U poslednje vreme mnogo je medijskog prostora poklonjeno upravo Severini i Milanu Popoviću.

Milan Popović: Nisam ja zanimljiv javnosti, nego moja Severina



Pisalo se kako je Milan, otkako je u vezi sa hrvatskom zvezdom, postao arogantan i bahato se ponaša, pominjala se i njegova preljuba sa beogradskom glumicom, a nedavno se spekulisalo i o raskidu između ovo dvoje javnih ličnosti. Međutim, Severina i Milan se na ovo nisu mnogo obazirali, pa tako nisu ni komentarisali navođenja. 

Prilikom telefonskog intervjua koji je dao za hrvatsku Tv Nova, evo kako je Milan komentarisao natpise koji su punili medije. "Nikako mi ne smetaju, nikako ne reagujem. Te novine namaju nikakav autoritet u mom životu, niti u životu ljudi koji su meni bitni."

Na pitanje zašto misli da je toliko na meti novinara, srpski kralj bakra  je izjavio: "Možda im se ne sviđa kako, na koji način, ja reagujem na izmišljotine koje redovno pišu i na njihove pokušaje da stupe u kontakt sa mnom".

Iako je nekoliko puta tužio novine, a nedavno i dnevni list Kurir, Milan priznaje kako će nejverovatnije da odustane od svega toga, jer, kako kaže, nema vajde od toga i za njega je to samo gubljenje vremena. 



Oko toga kako Severina podnosi svu ovu medijsku prašinu, Milan je izjavio da je ona, za razliku od novinara, verovatno navikla i oguglala.

"Nisam ja taj koji je pod lupom javnosti. To je moja Severina. Ja sam tu usput, onako, niko na mene ne obraća pažnju", našalio se na kraju Popović.

Autor: B.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>