Region

Svet

Nikolina Pišek u vezi sa Nišom Saveljićem?!

Posle raskida dvogodišnje veze sa Matijom Ćorkovićem, hrvatska voditeljka Nikolina Pišek utehu je pronašla u fudbaleru Niši Saveljiću.

Nikolina Pišek u vezi sa Nišom Saveljićem?!



Prema pisanju domaćih medija Nikolina i Nišo su u vezi već nekoliko meseci, a nedavno su viđeni zajedno i na otvaranju jednog kluba u Tivtu.

"Njih dvoje je još pre godinu dana upoznala zajednička prijateljica iz Hrvatske Snježana, a u prisnom odnosu su već osam meseci. S obzirom na to da je Nikolinina veza već bila u krizi kada su ona i Niša počeli intenzivnije da se druže, ne čudi što su između njih brzo buknule emocije. - izjavio je izvor blizak fudbaleru za Press i dodaje:

"Niša je uvek krio sa kim se zabavlja, čak i od svojih bliskih prijatelja, dok i sam ne bude siguran da će to trajati. Naročito ne želi da prizna jer je Nikolina tek nedavno objavila da je okončala ozbiljnu vezu s Matijom" - tvrdi izvor.

Niša je na glasu kao veliki zavodnik, a poznata je i njegova veza sa manekenkom Vedranom Linardić. Nikolinin bivši dečko poručio je da nije upućen u ljubavni život bivše devojke.

"Prvi put čujem da su njih dvoje zajedno. Nišu ne poznajem" - rekao je Ćorković.

Autor: J.B.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>