Region

Svet

Miša Grof izneo šokantne tvrdnje o bivšoj snaji! Nikolini je kokain pojeo mozak!

Miša Grof izneo šokantne tvrdnje o bivšoj snaji! Nikolini Pišek je kokain pojeo mozak! Njoj treba samo dobra klinika, lečenje, evo sve ću ja da joj platim!

Miša Grof izneo šokantne tvrdnje o bivšoj snaji! Nikolini je kokain pojeo mozak! Screenshoot/Instagram





Godišnjica smrti istoričara umetnosti Vodija Ristovića se bliži, a tenzija između njegove udovice Nikoline Pišek i njegovog oca Vitora Ristovića, poznatijeg pod nadimkom Miša Grof, sve je veća.


Dok sada udovica optužuje članove porodice pokojnog supruga da pokušavaju da "zađu" u njenu svojinu i govori da su njenu ćerku Unu Sofiju i nju prošle godine izbacili na ulicu, Vidojev otac Miša Grof izjavljuje suprotno i iznosi tvrdnje da je ponašanje njegove snajke posledica korišćenja narkotika:


Ko može da ne voli dete?! To da sam ja svoju unuku izbacio na ulicu je van pameti! Ja ni mače na bih izbacio na ulicu, a ne Unu. Mi je svi volimo, obožavamo, ali nakon Vidojeve sahrane Nikolina nas je sve blokirala i mi sa Unom nemamo nikakav kontakt. 


Toj ženi je kokain pojeo mozak i to kaže njena najbolja drugarica iz Zagreba! - započinje priču Miša s tugom u glasu, a potom smo pitali da prokomentariše optužbe svoje snajke Nikoline Pišek da je unuki uskratio pomoć kada je prošle godine povredila nogu pred Vidojev pomen:

- Niti znam da je Una tada povredila nogu, niti bih odbio da pomognem. To je laž! Njoj treba samo dobra klinika, lečenje, evo sve ću ja da joj platim - kaže Ristović koji je iznenađen i na nedavne Nikolinine tvrdnje da s njim ima oko osam tužbi od kojih i sa Vidojevom ćerkom Mateom koju zastupa majka Lana:


- Ja je nikada nisam tužio, ako to tvrdi, laže. A to sa Lanom, za to znam, ali je Nikolina odložila jer nije u pravu i nije smislila šta će da iznese na tom ročištu. Oko imovine nema nikakvog spora, nego je žena luda!- viče Miša koji se posebno razbesneo kada smo ga pitali za izjave njegove snaje da sa sinom Vidojem nije govorio poslednjih šest godina:








- Kako nismo govorili? Pobogu, živeli smo u istoj zgradi! Bio je skoro svakog dana na ručku kod nas. Samo ona nikad nije svratila. Vidoje i ja smo bili u fenomenalnim odnosima. Dolazio je na ručak, pa čak je spavao kod nas - kaže Vidojev otac koji nastavlja:


- Sramota me je da vam pričam, ona je stalno dovodila neke muškarce homoseksualne orijentacije, lepe, on onda izađe iz stana, sklanjao se. Imao je svoje prijatelje i pomirio se s tim njenim načinom života. A ona je svoje prijatelje homoseksulane orijentacije gostila, vodila na jahte i to sve o Vidojevom trošku. Da li verujete da je moj sin odštampao 1.000 kalendara na kojima su ti njeni lepi prijatelji s psima, svaki za po jedan mesec, da bi ona mogla da deli? Vidoje je sve podnosio jer je obožavao i nju i Unu - kaže Vitor Ristović koji je u lošim i kako kaže nepomirljivim s Nikolinom, dok je sa prvom Vidojevom suprugom Lanom svakodnevno u komunikaciji:

- U odličnim smo odnosima, svake večeri su Lana i moja unuka Matea kod nas. Evo upravo idem na put da bih video šta je sve potrebno za opremanje Laninog stana. Ona ima ogroman stan preko puta JAT-a (prim.aut. Novi Beograd). Lana je iz jedne veoma dobre porodice, otac joj je bio slavni džudista, premio je i po njemu je nazvan čak i Memorijalni turnir. A ovoj je otac bio nešto u Jasenovcu, to joj je poreklo - ističe Miša Grof koji tvrdi da se ni pred godišnjicu smrti svog sina, koja će biti 8. maja, neće pomiriti sa snajom Nikolinom i ne očekuje njen dolazak:

- Ne, pa ona je bila na shrani i sedam dana posle. Ne očekujem je uopšte- kratko je kazao Ristović na kraju razgovora.



NIKOLINI SAM STAVIO ZABRANU DA PRODA VILU!


Spekulacije da je Nikolina Pišek prodala vilu u Zagrebu koju je gradila sa Vidojem, ipak su se ispostavile kao netačne jer je Miša Grof stavio zabranu na prodaju zdanja u koje je uloženo 4,5 miliona evra:

- Ta vila nije prodata, ja sam stavio zabranu jer sam sinu dao 800.000 evra za gradnju tog objekta. Ostatak novca je dao Vidoje, ukupno je uloženo 4,5 miliona, ali ja verujem da sav taj novac nije otišao na kuću nego da ga je ona (prim.auto. Nikolina) sklanjala na neke svoje račune - kazao je Vitor Ristović. 
 

Mrtvi preci u snovima imaju svoje značenje! Oproštaj, smernice,uteha...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>