Region

Svet

Pogledajte ko su najbogatiji srpski naslednici

Mame i tate su im obezbedili sve u životu, od najboljih škola do firmi, vila i bankovnih računa koje će jednog dana naslediti. Međutim, oni i pored toga pokušavaju da svojim trudom dokažu da lagodan život kakav vode nije samo zasluga njihovih roditelja. Zato završavaju neke od najpoznatijih škola i fakulteta i pokušavaju da pokrenu sopstveni biznis kako bi bili samostalni. Press je napravio listu najpoželjnijih naslednika, a na vama je da izaberete ko vam se najviše dopada.

Pogledajte ko su najbogatiji srpski naslednici



Aleksandar i Sandra Mitrović

Aleksandar Mitrović (19), sin Željka Mitrovića, kojeg je dobio iz braka sa Sonjom Mitrović Hani, prošle godine je proslavio punoletstvo. Ne eksponira se često u javnosti, jedino se zna da je opsednut automobilima, ali je poznat i kao veliki zavodnik. Njegova starija sestra Sandra (21) trenutno se nalazi u inostranstvu na studijama. Pre nego što se posvetila učenju, imala je svoju autorsku emisiju na ružičastoj televiziji „Čitaj između redova". Sandra voli provod, a mediji su je dovodili u vezu sa našim poznatim plivačem Miloradom Čavićem, dok je ona sama izjavila da ima devet godina starijeg dečka.

Veljko Ražnatović

Sin folk dive Svetlane Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Iako ima samo 16 godina, izrastao je u pravog lepotana i zavodnika, a za njim uzdišu mnoge tinejdžerke. Spekulisalo se da je u vezi sa Tamarom Vidić, bivšom učesnicom emisije „Top model".

Gordana i Ana Karić

Gordana Karić je ćerka Sretena i Slavice Karić. Završila je osnovnu i srednju školu na Kipru, a zatim je u Londonu završila Vebster univerzitet, smer mediji i komunikacija, sa podsmerom politika i istorija. Tečno govori engleski, a uči i ruski i francuski. Sa 29 godina ušla je u politiku i trenutno se nalazi na pozicijama generalnog sekretara Pokreta „Snaga Srbije BK" i odbornika grada Beograda. Posvećena je poslu i neguje porodične vrednosti.

Ana je ćerka Zorana i Marijane Karić, godinama je njena lepota služila kao promo lice tadašnjeg „Mobtela", a proglašena je i za zvanično najlepšu ženu Jugoslavije. Takođe je ulagala u obrazovanje.

Manja i Stefan Babović

Manja Babović, ćerka jednog od najbogatijih Srba Milije Babovića, kao model osvaja strano tržište. Pohađa privatne studije u Londonu. Spekulisalo se da je u vezi sa Sašom Kovačevićem i Simonom de Karićem.

Stefan trenutno igra za FK „Partizan", a pored fudbala obožava da piše pesme i čita. On iz veze sa manekenkom Naike Bokan ima sina Miliju, a trenutno se zabavlja sa Draganom, ćerkom nekadašnjeg fudbalskog asa Dragana Džajića.

Marko Mišković

Sin Miroslava Miškovića i bivši potpredsednik Crvene zvezde, prema pisanju medija, zabavlja se sa pevačicom Jovanom Nikolić i važi za najpoželjnijeg mladoženju u Srbiji. U poslednje vreme dosta vremena provodi u Americi, gde razvija poslove, a prijatelji kažu da mu ne prija uloga srpskog plejboja, već da želi da se nametne kao uspešan poslovni čovek.

Dajana i Aleksandar Kostić

Dajana Kostić najstarija je ćerka bivših supružnika Marijane Mateus i biznismena Miodraga Kostića Koleta. Završila je prestižnu evropsku školu Le Rosej, posle koje je upisala studije za biznis i menadžment u Londonu. Dajana je već tri godine u vezi sa Damirom Ahmetovim, sinom ukrajinskog milijardera Rinata Ahmetova, koji važi za jednog od najbogatijih ljudi u Evropi.

Njen brat Aleksandar, koji polako stiče epitet zavodnika, retko se pojavljuje u javnosti i o njemu se malo toga zna.

Stefan i Filip Živojinović

Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića, idejni je tvorac rok festivala „SMS 48 sati", bio je menadžer svojoj maćehi Lepoj Breni, a sada je nastavio da se bavi privatnim biznisom u oblasti menadžmenta. Bio je u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević, a mediji su naveliko pisali i o tome da su na njegov šarm pale folk diva Ceca Ražnatović i hrvatska pevačica Maja Šuput. Trenutno je u vezi sa glumicom Majom Mandžukom.

Njegov polubrat Stefan, iako je tek prošle godine postao punoletan, već važi za pravog zavodnika. On je rešio da krene očevim stopama, pa se posle završene internacionalne škole u Beogradu posvetio tenisu.

Ana i Bane Vučelić

Ana Vučelić ćerka je bivšeg funkcionera SPS-a Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Studira Fakultet za medije i komunikaciju i važi za finu i vaspitanu devojku. Nakratko je uspela da ukroti Sergeja Trifunovića, ali je njihova veza posle devet meseci prekinuta.

Njen brat Bane važi za velikog zavodnika, a na njegov šarm su, prema pisanju medija, između ostalih pale i Ana Nikolić i Sani Armani.

Izvor: Press
Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>