Region

Svet

Saši Kaporu preti 12 godina zatvora!

Mladi pevač Saša Kapor završio je u stanici policije u noći između srede i četvrtka zbog posedovanja oružja prilikom boravka na jednom beogradskom splavu, a zbog nezakonitog nošenja pištolja preti mu do 12 godina zatvora!

Saši Kaporu preti 12 godina zatvora!



Naime, protiv Saše je podignuta krivična prijava jer je u trenutku kada su nadležni organi bili na splavu kod sebe imao oružje za koje nije imao dozvolu.

Saša Kapor priveden zbog nošenja oružja bez dozvole
On je u vezi toga rekao da je pištolj pričuvao drugu koji je službeno lice, ali kako saznajemo iz izvora bliskih policiji, službeno lice o kojem mladi pevač priča nije se pojavilo u stanici da da izjavu.

Kako bismo saznali kakva kazna preti Kaporu, pozvali smo advokata Nebojšu Perovića, koji nam je rekao:

"Ukoliko postoji okolnost da je osumnjičeni samo držao pištolj neovlašćeno, onda mu preti kazna od tri meseca do tri godine zatvora i novčana kazna. U slučaju da je nosio oružje neovlašćeno, onda je kazna od dve do 12 godina" - rekao je za „Alo!“ Perović.

Podsećanja radi, Saša Kapor je juče izjavio da se nada da zbog svega što se desilo neće imati problema.

"Bio sam sa velikim društvom, a jedan od drugara je službeno lice. Kada je odlazio u WC, dao mi je oružje da ga pričuvam. Ja sam stavio pištolj kod sebe i odjednom je došlo obezbeđenje, a odmah nakon toga i policija, sa kojom sam otišao u stanicu. Dao sam izjavu i eto. Ne bi trebalo da bude problema", rekao je pevač ovim povodom.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>