Region

Svet

Željko Mitrović prevario i Šopingholičarke

Dve učesnice emisije „Šopingholičarke“ na TV Pink, Mirjana Zorica iz Beograda i Tanja Tinterović iz Loznice, tvrde da ih je prevarila televizija Željka Mitrovića jer im nisu isplaćene nagrade koje su osvojile u emisiji „Šopingholičarke“. Svakoj od njih sleduje nagrada od po 500 evra u dinarskoj protivrednosti, ali one do današnjeg dana nisu dobile ni dinara.

Željko Mitrović prevario i Šopingholičarke



"Strašno je to što rade! Prošlo je osam meseci otkako sam učestvovala u emisiji i od tada čekam da mi isplate novac. Bila sam i u zgradi Pinka, zvala producenta, ali sve je ostalo na praznim obećanjima. Ne prođe ni dan a da ne pozovem telefonom producenta i desetak puta dnevno. Kad se javi, iako je to retkost, kaže kako ni njima, zaposlenima na Pinku, nije lako i kako nisu dobili plate za pola godine, i da mi to moramo da razumemo.

Jednom mi je čak odbrusio da je 500 evra za njih bedna suma. Pa, ako je bedna, zašto nas ne isplate?!" - priča Mirjana Zorica i dodaje da je ugovor potpisala tek posle učešća u emisiji.

" Ugovor sam potpisala deset dana posle emitovanja emisije, a ni to ne bih dobila da nisam bila uporna i išla kod njih" - kaže ona.

Druga učesnica, Tanja Tinterović, u „Šopingoličarkama“ je bila u decembru i njena priča ne razlikuje se mnogo od Mirjanine.

"Čekam na isplatu više od šest meseci. Ne želim da odustanem jer su to pare koje sam osvojila. Da su nam barem rekli: „Devojke, nema ništa od toga, novac vam neće biti isplaćen“, rekla bih okej, nema problema! Ali barem bih znala na čemu sam. Ovako nas samo lažu i vuku za nos" - kaže Tanja, koja, za razliku od Mirjane, ugovor s Pinkom još nije potpisala.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>