Region

Svet

Željko Joksimović promašio takmičenje

Sudeći po kreacijama učesnika polufinalnih večeri na „Pesmi Evrovizije“, naš predstavnik Željko Joksimović je očito promašio takmičenje!

Željko Joksimović promašio takmičenje



Naime, nakon drugog polufinala Željko je proglašen za drugog najbolje stilizovanog učesnika, dok se na prvom mestu našla Turska i njen predstavnik Džan Bonomo. Kako je Joksimovićev nastup bio odličan, te nije pogrešio u odabiru kreacije, deluje kao da je bio na pogrešnom mestu jer su ostali učesnici više pažnje posvetili izgledu nego pevanju, pa je, u želji da se postigne originalni izgled, prvo stradao dobar ukus!
U nameri da od stručne osobe čujemo kako su izgledali takmičari na glamuroznoj sceni „Evrosonga“, kontaktirali smo sa stilistom Darkom Vujovićem, koji je prokomentarisao i Željkov izgled.

"Željko je izgledao u skladu sa pesmom koju izvodi, ali i u skladu sa samim takmičenjem. Nije bilo detalja koji su smetali, već je sve izgledalo baš kako treba. U isto vreme je ostao dosledan i svom stilu, što je i najbitnije. Sve u svemu, ovo je pun pogodak" - opisao je Darko izgled našeg predstavnika, dok za ostale nije imao reči hvale!

Inače, nakon proglašenja finalista organizovana je konferencija za novinare, na kojoj je Joksimović obećao da će dati sve od sebe u finalu.

"Srećan sam, u ovako jakoj polufinalnoj grupi zaista je veliki uspeh ući u finale. Još uvek smo svi iz „Ad hok“ orkestra i u timu uzbuđeni, ali i svesni da nas čeka veliki napor do finala u subotu. Mislim na to da budemo bolji od 25 ostalih finalista. Velika i moćna konkurencija. Glasovi naše dijaspore i onih kojima se sviđa „Nije ljubav stvar“ odlučiće u velikoj meri pobednika. Na „Evrosongu“ se malo šta događa slučajno. Budite uz Srbiju, kao što ste bili večeras, na čemu vam zahvaljujem. Moj orkestar i ja još jednom ćemo dati sve od sebe na sceni u Bakuu" - rekao je između ostalog Joksimović, koji će u finalu nastupiti pod rednim brojem 24, koji je sam izvukao u žrebu, i pokušati, kako je sam najavio, da nadmaši rezultat koji je postigao pre osam godina.

Euforija za vreme „Evrosonga“ svake godine je ista. Organizuju se razna prateća takmičenja i izbori. Ovog puta, engleski „Hafington post“ je napravio listu 10 najčudnijih likova koji su se do sada pojavili na ovom takmičenju. Tako se Marko Kon, koji je Srbiju predstavljao 2009. godine sa pesmom „Cipela“, našao na devetom mestu.

Prvi na ovoj listi je transvestit Verka Serdučka, koji je prestavljao Ukrajinu 2007. godine.

Umesto nastupa Marije Šerifović na drugoj polufinalnoj večeri „Evrosonga“, na RTS-u su emitovane reklame! To je naišlo na nezadovoljstvo publike, pa smo zamolili direktora javnog servisa Aleksandra Tijanića za komentar.

"Čim sam video, od urednika programa sam zatražio odgovor iz kojeg razloga je došlo do toga. Još od pre godinu dana se znalo da će u to vreme biti puštane reklame. Meni je žao što je došlo do toga, ali su ta pravila morala biti ispoštovana. Zna se da je taj deo programa više namenjen publici u hali nego gledaocima, ali svakako, ponavljam, to je proizvod nesrećnih okolnosti!"

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>