Region

Svet

Kristina Bekvalac: Sebastijane, sve ću ti dati

Marko i Neven stižu na ostrvo svojih kolega iz Velikog veća i, u skladu sa tim, Jelena uskače u ulogu glavnog komentatora: „On je klasičan političar. I ako se posvađamo, odmah će da traži da prži banane.“ Marko je, međutim, skroz kul, čak nije naseo ni na Žaretovo zezanje da nema hrane, ali je zato odmah pokazao peškir i jastuk, spreman da podeli. Neven se izvrnuo u ležaljku, bez ijedne reči i čitav dan proveo sa svojim mislima. I dok se Žare zeza, Jelena ne odustaje od igre:

Kristina Bekvalac: Sebastijane, sve ću ti dati



"Ja sam otišla tamo po Nevena ili Marka, a dobila sam obojicu!“ I još: „Mi ovde imamo našu verziju Survivora koja je hard kor i ovo nije za svakog i mi neke ljude ne želimo ovde, po cenu da pobede!“. Onda zaključuje da je Nikola ugrožen jer je apsolutno nebitan lik i da ima sreće što ga staro poznanstvo sa Vladom drži u igri. Marko ne ulazi u diskusije, on uživa „srećan što je ispao jer je atmosfera tamo grozna“.

A na ostrvu Sibu Ava skakuće kao zečica, ubeđena da je ostala jer se dobro dobrim vraća. Ali Ognjen njuši u vazduhu buru, i to onu pravu, ljudsku i nameran je da izbacuje slabe. Onda im se kokoška popela na krov (Nikola: „Ova naša kokoška leti???“), pa su malo odmarali, a onda su krenuli na borbu za nagradu. Trebalo je ustima preneti vodu iz akvarijuma do visoke cevke, a pobednik dobija let kroz krožnje drveća na sajli i noćenje sa večerom i kupanjem u kućici na drvetu, prenosi Survivor.

U fotofinišu Sebastijan pobeđuje Vladu i, pošto je pravilo da mora da povede osobu suprotnog pola, bira Kristinu. Za šta se, naravno, izvinio Nikoli. Iskustvo je, kako kažu, bilo neverovatno. A kad su došli do kućice na drvetu, kod jednog bračnog para koji tu letuje, ispostavilo se da je kućica kao iz bajke, sa komplet opremljenim prostorijama. Kristina nema reči za doživljaj, njeno ushićenje je preveliko: „Hvala ti, hvala, ti si najbolji drug na svetu! Sve ću da ti dam!“ Pošto su klopali, oprali zube i telo, ispružili su se pod nežnim baldahinima i utonuli u miran san.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>