Region

Svet

Vip Survivor: Izabrane nove poglavice! Prva svadja Kristine i Nikole

Pošto su konstatovali da je Plemenski savet prošao baš kako treba i da nikakvih nedoumica nema oko Aleksandrinog izbacivanja, članovi plemena Boruka izabrali su Vladu za poglavicu. Nova nada je na pomolu jer Vlada obećava da će njegovi „mladost i entuzijazam da prekinu niz poraza“. 

Vip Survivor: Izabrane nove poglavice! Prva svadja Kristine i Nikole



Jedino je Ava totalno srozanog raspoloženja jer ju je strašno pogodila kletva koju je Aleksandra bacila na nju. Neven doliva ulje na vatru pitanjcima: „Ava, ljubavi, u čemu si ti najbolja?“, na šta Žare odgovara: “Ona je najbrža u skidanju gornjeg dela“. Ava napušta veseli skup, uz obrazloženje da „samo iskompleksirani ljudi koji su puni kompleksa uzimaju slabe na pik“.

U Matambu je izbor Nikole za poglavicu u senci njegovog i Kristininog konflikta. Naime, Kristina se probudila sva uzrujana jer se tokom noći ugasila vatra i bilo je hladno. Prvo je probudila Nikolu, koji ju je iskulirao, pa Radovana i Ognjena i na kraju je ceo kamp digla na noge zbog ugašene vatre. Nikola joj je to zamerio, pa se ona osetila malo bezveze, pa joj je on objasnio da mu nije važna vatra jer je ionako ne oseća, pa mu je onda ona rekla da je malo nervozna pa mu se izvinila...Na kraju su prijateljstvo zapečatili prijateljskim poljupcem u obraz i krenuli na borbu za nagradu.

Kada im je Andrija saopštio da je nagrada boravak u spa centru, sa sve tuširanjem, masažom, klopom, manikirom i pedikirom, adrenalin je podignut na najviši nivo. Boruka osvaja nagradu i kreće put uživanja, dok se Matambo vraća u svoj mali kamp. Poraz su najteže podnele devojke koje vape za ribanjem i brijačem, ali i Sebastijan koji bi sve dao za porciju voća.

Ipak, sreća prati precizne, pa je Boruka totalno raspamećena. Tuširanje, brijanje, masaža, manikir i pedikir...Neven podiže raspoloženje, a Ava shvata koliko su sitnice značajne za život. I dok Boruka uživa u eteričnim uljima, na Ostrvu odbačenih u vazduhu se širi neizdrž.

Stanija preslišava Aleksandru o svom izbacivanju, Jelena traži da se uvede nova igra „Kako preživeti gospođu Miju i da se odredi značajna novčana nagrada za pobednika“. Aleksandra odbija bilo kakav fizički posao, što Jelena opravdava time da joj mama verovatno sve radi, baš kao i Jelena svojoj ćerki i da će to morati da se promeni kad se osamostali.

Naporan dan završava Ava konstatacijom: „Osećam se kao mala princeza, što i jesam. Mala damica“.

Izvor: Survivor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>