Region

Svet

VIP Survivor: Ava bez muškaraca ne menja ni gaćice (Foto)

Vip Survivor sinoć je počeo sa emitovanjem, a već pre početka emitovanja razne informacije dolazile su sa Kostarike.

VIP Survivor: Ava bez muškaraca ne menja ni gaćice (Foto)



Pored mnogih neprijatnih situacija koje su imali na ostrvu, pojedini učesnici imali su manjih problema sa presvlačenjem. Tako je Ava zamolila Sebastijana Flajsa da joj pomogne kako bi zamenila gaćice.



Iako je bila ubeđena da je Sebastijan njen kavaljer, iz RTL produkcije kažu da joj je u pomoć pritekao crnogorski maneken Nikola Šoć.

"Uvek ima kavaljera. Zamolila sam Sebastijana da mi pomogne da obučem gaćice. Volim da su muškarci oko mene. Lep gest od njega" - rekla nje Ava Karabatić.



Ava se u šou kupala u toplesu jer nema ništa protiv toga. "U redu je kupati se bez gornjeg dela kupaćeg jer mi se od duge kose ionako ništa ne vidi. A ja nisam znala da me snimaju dok sam se kupala u moru" - rekla je Ava i dodala kako “smo svi rođeni goli pa ne vidi u čemu je problem”. U showu se najviše družila sa Sebastijanom, Vladimirom Vuksanovićem i baletanom Milanom Gromilićem iz Srbije.



Posle šou-a shvatila je kako joj u životu nisu bitne materijalne stvari, pa će se “okrenuti prirodi” i početi da trenira tajlandski boks.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>