Region

Svet

Topalko: Ušao bih u rijaliti samo zbog para za novi album!

Milan Topalović, popularniji u narodu kao Topalko, mada je to nadimak jednog starijeg kolege, otvoreno i bez dlake na jeziku je govorio o onome što ga tišti u emisiji koja u podne ide na ružičastoj televiziji. Krivo mu je što prognostičari ne uzimaju u obzir niti spominju manja mesta u Srbiji, a apelovao je i na predsednika Tadića.

Topalko: Ušao bih u rijaliti samo zbog para za novi album!



"Ne samo što je tim ljudima strašno što žive na kraju sveta, njihovih mesta nema ni u vremenskoj prognozi, pogotovo sada kada su bili zavejani. Uostalom predsednik bi trebalo da im plaća što uopšte žive u tim zabitima", rekao je Topalko.

On nikada ne bi nastupao u dalekim zemljama, poput Australije, smatra da je izlišno putovati toliko zarad deset prodatih karata, to je za velike zvezde, ne i za njega. U rijaliti program bi ušao bez obzira što mu ne prija medijska pažnja.

"Učestvovao bih ponovo ali samo ukoliko bi na taj način skupio novac za novi album. Teško je skupiti novac za album, a na sponzore ja još nisam naleteo. Ne bih voleo da učestvujem ali ako se plati, bih", objasnio je Topalko.

Autor:S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>