Ostalo

Sme�no

Kada veze loše utiču na žene?

Česta je izreka kod novopečenih parova: "Zajedno u dobru i u zlu". Međutim, da li je zaista tako? Kako veze mogu loše uticati na lepše polovine? Evo nekoliko statistički dokazanih podataka i saveta o tome na šta žene treba najviše da obrate pažnju kada su u dugoj vezi.

Kada veze loše utiču na žene?



Naime, poražavajuća statistika govori da se 90 odsto žena ugoji prilikom dugogodišnje veze. Uzrok tome je opuštanje u vezi, izazvano osećajem lagodnosti pored partnera. Već posle šest meseci veze mnoge žene počnu da se goje.

Veći deo žena na kojima je vršeno ovo istraživanje, za višak kilograma krivi sve učestalije udobne noći provedene u svom domu. Jedna od pet ispitanih žena smatra da je glavni krivac činjenica da imaju veliko poverenje u svog partnera i vezu tako da ne moraju brinuti o kilaži i izgledu, a svaka deseta smatra da je uzrok gojenju to sto mogu da se prepuste kalorijama i svim zadovoljstvima koje su inače izbegavale, pošto su sada u ozbiljnoj vezi.

Ženi je potrebno 500 kalorija manje nego muškarcu, ali one često to zaboravljaju, pa u zajedničkim obrocima konzumiraju podjednaku količinu hrane kao i njihov partner. Samo nekoliko kalorija više dnevno i eto suvišnih kilograma. Da li zaista to želite?!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>