Region

Svet

Soraja ima podršku sveštenih lica

Mama Soraje Vučelić je radila u crkvi, ali Soraja nije pronašla sebe u tom svetu, barem što se poslovnog opredeljenja tiče. Osim toga je zainteresovana za duhovnost, tvrdi da ima podršku sveštenih lica sa Ostroga, u čijem društvu je provela dosta vremena.

Soraja ima podršku sveštenih lica



Upravo od tih sveštenika je, kaže, dobila blagoslov za sve što radi, osim za svlačenje pred kamerama.

Soraja kakvu do sada niste videli (Foto)
"Za Božić sam bila u Ostrogu, i spavala gore, i pričala sa sveštenicima. Oni su poznavali i moju mamu. Ni oni ne vide ništa loše u stvarima u kojima se ja pronalazim, jedino što su protiv tog skidanja za “Plejboj“, ali dobro, svako ima svoj put. Drugo, ja i nisam u toj priči, a ona je bila. Ona je imala svoj izbor i svoj život, ja imam svoj i to je to. Znam dosta devojaka koje su iz vrlo finih patrijarhalnih porodica, a nema gorih od njih, idu sa svakim, ne biraju s kim će leći, ne biraju društvo, imaju razne poroke" - kaže Soraja.

Kada je reč o tome šta Sorajini roditelji misle o njenom životnom pozivu, ona kaže: "Ni ocu ni majci se nije svidelo to što sam ugradila silikone. Mama je radila u crkvi, gde je bila zadužena za organizaciju: kad je neka slava ili neki svetac, pričešće, da se organizuje liturgija, da se prikuplja novac za crkvu... Bila je super s popadijom, pop nam je dolazio u kuću. Živela je totalno drugačije od mene."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>