Region

Svet

Goga Sekulić: Transvestiti na Tajlandu izgledaju mnogo dobro (Foto)

Goga Sekulić proslavila je na Tajlandu kinesku Novu godinu. Pored dobrog provoda Goga je bila oduševljena i izgledom njihovih transvestita.

Goga Sekulić: Transvestiti na Tajlandu izgledaju mnogo dobro (Foto)



"Posle dva radna dočeka, kinesku Novu godinu dočekala sam odmarajući i uživajući na Tajlandu. Prošla godina mi je zaista bila naporna, izdala sam album i duet, imala mnogo nastupa širom zemlje i inostranstva, i hitno mi je bio potreban odmor. Tajland je delovao kao najbolja opcija, i zasta sam prezadovoljna izborom, jer je ovde predivno. Ljudi su izuzetno ljubazni i fini, a i uživam u tome da upoznajem njihovu kulturu i običaje" - kaže Goga koja je posle obilaska diskoteka rešila da uživa malo i na plaži.



"Prvih nekoliko dana obišla sam i sve popularne klubove i diskoteke, ali kako sam ovde došla da se odmorim, sad više uživam u leškarenju, ispijanju koktela na plaži i ćaskanju sa prijateljima. Odsela sam u hotelu Karon Beach koji se nalazi na plaži i zaista uživam u svemu što Tajland pruža, i mogu da potvrdim da priče o njihovim masažama nisu precenjene, već je zaista istina da su spektakularne i da izuzetno prijaju. Interesantno mi je i to što na svakom koraku možete da vidite transvestite koji toliko dobro izgledaju da je nekada izuzetno teško prepoznati ih" - kaže Goga Sekulić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>