Region

Svet

Milić Vukašinović: Seka Aleksić je tražila pare da se pojavi u seriji Folk

Nakon što je Seka Aleksić oštro demantovala kako je scenario serije ”Folk” napisan po uzoru na njen život, te spekulacija da je radnja iste bazirana na životu Cece Ražnatović, oglasio se Milić Vukašinović, i objasnio pozadinu cele situacije.

Milić Vukašinović: Seka Aleksić je tražila pare da se pojavi u seriji Folk


 
Inače, Milić u seriji igra člana žirija pred kojim se u finalu takmičenja pevača amatera pojavljuje maloletna devojčica Zvezdana, čiji lik tumači Katarina Bogićević.
 
Serija Folk snimana po Cecinom životu?! (Video)
Na konstataciju novinara lista ”Scandal”, koji je citirao Sekinu izjavu ”da su joj nudili da se pojavi u seriji, ali da nije dobila uslove koje je tražila”, Milić je odgovorio u svom stilu.

"Ma kakvi uslovi, tražila je pare! Pretpostavljam da je bila velika suma novca… No dobro, ima pravo! Verujte mi na reč kad ova serija postane popularna, sve će one da mole da se pojave u njoj, i Ceca i Seka… Živi bili pa videli!"
 
On nije želeo da kaže koliki honorar je dobio za svoje pojavljivanje u seriji.

"Ne volim mnogo da pričam o mom honoraru i neću ti otkriti iznos, ali jedino ti mogu reći da sam pare dobio samo za pesmu “Tražio si sve”. To je moja omiljena i najbolja ženska pesma svih vremena" – zaključio je Vukašinović.

Izvor: Scandal

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>