Sme�no

Ostalo

Najgluplji čovek na svetu: Amerika mu je u Aziji, Australija u Africi (Video)

Zvezda reality showa "The Only Way Is Essex" Kirk Norcross očigledno uživa da bude ispred kamera pa se zbog toga i prijavio da učestvuje u britanskom "Vip Velikom bratu". Promoter jednog noćnog kluba je u kući sa nekoliko Playboy zečica, učesnicima raznih emisija za talente. Među svima njima Kirk se pokazao najglupljim.

Najgluplji čovek na svetu: Amerika mu je u Aziji, Australija u Africi (Video)



Veliki brat dao mu je priliku da znanjem o pokrajini Essex, u kojoj inače živi, svim ukućanima osigura lud i nezaboravan provod. To mu baš i nije pošlo za rukom. Dobio je zadatak da na karti sveta označi gde je Essex.

"Uh, nema smisla, pašću ovaj zadatak i svi će me mrzeti i rugati mi se jer nemam pojma o geografiji" - govorio je Kirk, ali je na kraju pogodio gde se na karti nalazi pokrajina u kojoj živi.

Sledeći zadatak bio je da na karti sveta pokaže Ameriku. Ne neki grad u Americi, već SAD.

"Uh, nema šanse da ovo pogodim!. Šta je ovo trouglasto sra... ovde"- mrmljao je Kirk kružeći rukom oko Afrike.

Dok je on u ispovedaonici pokazivao izvanredno nepoznavanje geografije ostali stanari sedeli su ispred televizora i gledali ga. Nisu mogli da veruju da ne zna koji je koji kontinent.

"Je.. ga, moram ovde da stavim zastavicu jer ću morati da se izvinim ostalima" - rekao je Kirk koji je posle pomnog razmišljanja odlučio da se Amerika na karti sveta nalazi u Aziji, a Jamajku je smestio u unutrašnjost kontinenta Južne Amerike.

"Nikada u životu nisam pogledao kartu. Zadnji put sam pokušao da se snađem uz pomoć karte kad sam išao kod prijatelja, ali to se nije dobro završilo" - kukao je Kirk.

Australiju je smestio na jug Afrike, a južnu Afriku na kontinent Severne Amerike. Kanada mu je u u Aziji, odmah blizu Amerike. Kad je na kraju na drugoj ploči video gde se koji kontinent nalazi samo je uzdahnuo.

"Baš sam pošteno zeznuo, nema šta" - uzdahnuo je, a zatim pogledao noge da vidi da li izgledaju dobro.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>