Region

Svet

Parovi: Ceca Kitić ne može očima da vidi ćerku

Svetlana Ceca Kitić u novogodišnjoj noći ugostila je svoju ćerku Maru u rijalitiju „Parovi” i iste večeri se pod dejstvom alkohola posvađala sa njom, ali i sa suprugom Milanom.

Parovi: Ceca Kitić ne može očima da vidi ćerku



Mara je iskoristila mogućnost da dođe u šou da sa majkom i njenim suprugom proslavi dolazak 2012. Vrlo brzo se uklopila u atmosferu i posle nekoliko čašica žestine skočila je u bazen sa grupom ukućana, a to se nije dopalo njenom očuhu Milanu jer je smatrao da gosti ne bi trebalo da se tako ponašaju.

Ceca je vidno pijana oštro reagovala prema suprugu kada je to konstatovao. “Sad je strašno što je Mara u bazenu. Maro, volim te, ljubim te. Prelepa si”, vikala je Kitićeva, a Milan joj je zapretio: “Kontroliši se. Hoćeš da sad odem kući? Briga mene za ovo”, rekao je Milan, koji je poručio pesmu “Ovo je moja kuća, živeo sam tu”, a to je dodatno razgoropadilo slavnu rukometašicu.

“Baš si lepu pesmu odabrao. Svi znamo kako si prošao u svojoj kući”, iznervirano je rekla Ceca, a Milan je pokušao da je zaustavi. “Prestani da lupetaš i da piješ, gledaj kako se ponašaš!”

Posle supruga, Ceca je napala i ćerku zbog ponašanja i konzumacije alkohola, a u garderobi joj je zapretila: “Ne mogu da te gledam očima, razvaliću ti šamarčinu”, vikala je Ceca. Plakale su, svađale se, grlile se i opet sve ukrug, dok Mara nije otišla kući.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>