Film

Lifestyle

Vesti

zvezdani spektakl najnovije vesti - strana 14

Aco Pejović napravio spektakl u "Magacinu"

Aco Pejović napravio spektakl u

Jedan od najpopularnijih pevača na domaćoj muzičkoj sceni, Aco Pejović nastupio je u sredu, 11.januara u prepunom beogradskom noćnom klubu “Magacin”. Pejoviću je ovo bio prvi nastup u popularnom beogradskom noćnom klubu, koji po pravilu garantuje odličan provod, pre svega pažljivom odabiru pevača koji nastupaju.

Pročitaj više

Nataša Bekvalac: Spremam dvosatni spektakl u Beogradu

Nataša Bekvalac: Spremam dvosatni spektakl u Beogradu

Nakon što se vratila sa Ibice, gde je sa sestrom Kristinom uživala u danonoćnim žurkama uz Dejvida Getu i Boba Sinklera, dobro se osunčala na vrelom španskom suncu, Nataša Bekvalac već uveliko razrađuje planove za svoj prvi veliki solistički koncert koji će na jesen održati u Beogradu. Kako nezvanično saznajemo uveliko su u toku dogovori sa produkcijskom kućom “Emotion“ oko organizacije koncerta.

Pročitaj više

Aca Lukas: Pokazaću vam šta je spektakl

Aca Lukas: Pokazaću vam šta je spektakl

Ostala su još dva dana do Acinog spektakla u Beogradu.Prvog. Drugi je već sutradan. Lukas je sve podredio tome da publici obe večeri pruži nezaboravan provod. Ostalo ga ne interesuje. Ne dotiču ga čak ni zluradi komentari pojedinih kolega da njima najveći koncertni prostor u srpskoj prestonici služi samo za vežbanje i da nije nikakav uspeh napuniti Arenu.

Pročitaj više

>