Region

Svet

Opljačkana Divna Milovanović

Atraktivna voditeljka emisije Gold muzički magazin, Divna Milovanović, nedavno je pretrpela veliki šok kada se našla na meti provalnika. Pošto je tog dana bila bolesna, voditeljka je odlučila da ostane kod kuće i nije ni primetila kada je neko ušao i ukrao joj nekolicinu vrednih sitnica, kao i sva dokumenta, novac i ključeve od automobila.

Opljačkana Divna Milovanović



Kada je shvatila da je bila žrtva provalnika, osetila je ogroman strah koga i nakon nekoliko dana ne može da se oslobodi.

"Prvo mi je laknulo što osoba koja je ušla u kuću nije ni primetila da nekog ima, ali sam žubrzo osetila užasan strah jer mi nije jasno kako je do toga moglo da dođe – a da ja ne čujem bilo šta - rekla nam je Divna. - Najteže mi je palo što su mi ukrali sat koji sam dobila na poklon za punoletstvo i koji mi je puno značio. Od tada se trudim da ni sekund ne ostanem sama, a prvi dan sam provela pod sedativima", zaključuje lepa voditeljka.

Divna je ovaj slučaj prijavila policiji, a ukoliko se u skorije vreme ne oslobodi osećaja nelagodnosti kad ostane sama, planira da poseti psihologa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>