Ostalo

Sme�no

Devojka dečku odgrizla jezik zbog alkohola

Dvadesetsedmogodišnjeg Nemca,Marka S., skupo je koštala jedna noć pijanstva. Njjegova, sada bivša, devojka, Tina S. odgrizla mu je u februaru 2009. godine, veliki deo jezika, jer ju je iznerviralo njegovo preterivanje u piću.

Devojka dečku odgrizla jezik zbog alkohola



Naime, par se vratio sa proslave u Paderbornu a čim su došli kući, Tina mu je rekla da je pijan, ošamarila ga i počela da plače. Nedugo zatim, ona se prividno smirila, izvinila se Marku i prišla da ga poljubi. Međutim, dok su se ljubili, odgrizla mu je deo jezika.

"Odjednom sam osetio strašan bol. Ne mogu rečima da opišem taj osećaj. Krv je počela da mi teče niz lice, a Tina je ispred mene ispljunula deo mog jezika i rekla mi ’Uzmi svoj jezik i odj...!", rekao je malerozni mladić.

U bolnici su mu rekli da jezik ne mogu da mu zašiju i da sumnjaju da će ikada više moći da govori, međutim Mark je bio vrlo uporan u vežbanju, pa je ipak uspeo. Tina je osuđena na 200 sati društveno korisnog rada i obavezno lečenje u psihijatrijskoj ustanovi. Ona je poslala Marku pismo izvinjenja, ali on o tome ne želi ni da čuje, već je tuži i traži 100.000 evra odštete.

mark

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>