Region

Svet

Krajinović na pijanstvo pred meč sa Djokovićem

Nikola Krajinović je tek započeo svoju ATP karijeru, a već je nanizao dve uzastopne pobede. Ipak, u četvrtfinalu ga čeka Djoković, koji će ga sigurno propisno oznojiti.

Krajinović na pijanstvo pred meč sa Djokovićem



Posle meča drugog kola u kome je dobio Argentinca Zebaljosa, Filip kaže: "Nisam očekivao, ali taktika je bila da se opustim i da igram svoju igru. Nisam imao pritisak. Mislim da sam prvi set igrao najbolje što sam mogao. U drugom sam pao, imam običaj da dam gemove protivniku. Uspeo sam u trećem, zadovoljan sam",

Filip Krajinovic

Pre nego što je 18-godišnji Krajinović bio siguran da će u četvrtfinalu igrati sa drugim teniserom sveta, rekao je: "Ako bih igrao sa Novakom, bio bih zadovoljan samo da se ne izblamiram. Ipak je Nole drugi na svetu. Sa njim stati na teren je čast".

Duel našeg najbolje plasiranog i najmladjeg tenisera se igra večeras od 20 časova, a Filip je sinoć bio izuzetno raspoložen, a kako i ne bi posle dve uzastopne pobede u ATP takmičenju. tada je na pitanje o daljim polanovima odgovorio: "Idem da se napijem, ne mogu sada da razmišljam o narednim turnirima".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>