Muzika

Film

Vesti

goca bozinovska najnovije vesti - strana 13

Goca Božinovska: Zbog Žapca sam prošla pakao

Goca Božinovska: Zbog Žapca sam prošla pakao

Goca Božinovska konačno može da odahne, jer je iza nje jedan od najtežih perioda u životu. Prošla je, kako kaže, kroz pakao nakon teškog ranjavanja Nebojše Tubića Žapca 9. maja u Novom Sadu, s kojim više od decenije deli dobro i zlo. O mnogim stvarima ne može da priča, jer je istraga o napadu na njega još u toku. Ne može da otkrije ni gde je on sada, jer je dobro čuvan.

Pročitaj više

Goca Božinovska: Molim se da Nebojša preživi

Goca Božinovska: Molim se da Nebojša preživi

“Molim se za Nebojšu da preživi! Nadam se da ima realne šanse da preživi, ali lekari ne mogu još ništa da nam kažu, osim da je njegovo stanje nepromenjeno.  Ne puštaju nas kod njega, a kažu nam samo da se nadaju da će ići nabolje, ali da je sve još pod znakom pitanja”, rekla je juče Goca Božinovska o zdravstvenom stanju svog dugogodišnjeg emotivnog partnera biznismena Nebojša Tubića zvanog Žabac iz Čelareva, kome je u sredu nepoznati napadač ispalio hitac u glavu dok je sedeo u bašti novosadske picerije „Aleksandar“, u naselju Grbavica.

Pročitaj više

Upucan dečko Goce Božinovske

Upucan dečko Goce Božinovske

Nebojša Tubić , zvani Žabac, dečko pevačice Goce Božinovske, ranjen je juče u 18.30 časova u Ulici Miše Dimitrijevića broj 75 u bašti picerije „Aleksandar“. On je s teškim povredama prebačen u bolnicu i lekari su se do zaključenja ovog broja borili za njegov život. Posle operacije Tubić je pre­bačen na odeljenje in­ten­zivne nege.

Pročitaj više

>