Region

Svet

Goca Božinovska ljuta na ćerku Jelenu Vučković

Iako se ne odvaja od svog partnera Nebojše Tubića koji je pre nekoliko nedelja teško ranjen, Goca Božinovska ne zapostavlja svoj dom i decu, ali neke stvari su uspele i da joj promaknu u celom tom haosu.

Goca Božinovska ljuta na ćerku Jelenu Vučković



Naime, pevačica je poslednjih dana jako ljuta na svoju najstariju ćerku Jelenu Vučković, jer mlađem bratu i sestri konstantno daje novac.

"Besna sam kao ris, jer Jelena redovno novac daje bratu i sestri! Mirko i Zorana pomno prate kad Jelena ide na tezge, redovno je sačekuju kod kuće kad dođe. Presrećna sam što se moja deca divno slažu, ali sam nedavno poludela kad sam videla da Jelena daje pare Zorani i Mirku. Super je to što je ona toliko osećajna i požrtvovana, pa sve što ima deli sa njima. Ali, ja decu nisam navikla na to da imaju više novca nego što im treba. Imaju sve, dajem im pristojan džeparac, ne oskudevaju ni u čemu. Nije dobro kad deca imaju više novca nego što je neophodno. Održala sam Jeleni prigodno predavanje i zamolila je da parama ne kvari sestru i brata" - izjavila je Goca Božinovska za Vesti.

Autor: J.B.
Izvor: Vesti
Foto: smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>