Region

Svet

Upucan dečko Goce Božinovske

Nebojša Tubić , zvani Žabac, dečko pevačice Goce Božinovske, ranjen je juče u 18.30 časova u Ulici Miše Dimitrijevića broj 75 u bašti picerije „Aleksandar“. On je s teškim povredama prebačen u bolnicu i lekari su se do zaključenja ovog broja borili za njegov život. Posle operacije Tubić je pre­bačen na odeljenje in­ten­zivne nege.

Upucan dečko Goce Božinovske



Policijski uviđaj trajao je do kasno u noć, a nezvanično saznajemo da policija traga za muškarcem visine oko 175 centimetara. On je, nakon što je ispalio rafal iz automatskog oružja, pobegao niz Ulicu Kolo srpskih sestara u pravcu srednje Medicinske škole.

"Motiv napada još je nepoznat. Na zidu picerije vidljive su rupe od metaka, a svuda po podu su rupe od čaura" - kaže sagovornik Kurira iz MUP Srbije.

Kako saznajemo, nepoznati napadač je prišao bašti lokala, a zatim je s trotoara, iz automatske puške „hekler“, ispalio Tubiću rafale u glavu i grudi!

Tubićevi prijatelji odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć. On je odmah prebačen u Klinički centar Vojvodine.

- Sačuvaj me bože! Zar su opet počeli da ubijaju ljude kao devedesetih godina! I to preko puta Policijske stanice Liman. Brzo sam se nagla nad svoju bebu, koju sam vozila u kolicima. Uplašila sam se da ćemo oboje nastradati - rekla je za Kurir potresena žena koja se zatekla ispred „Aleksandra“.

S Tubićem su u društvu bili Bojan Matijević, sin vlasnika mesare „Matijević“, koga su oteli „zemunci“ 2000. godine, Darko Ćorović, vlasnik obuće „Metro“ i Aleksandar Gajić.

Nebojša Tubić, kako navode policijski izvori, bio je svojevremeno posrednik između Darka Šarića i Sretena Jocića - Joce Amsterdama, koji su imali iste interese prilikom privatizacije preduzeća. Takođe, Žabac je bio blizak i s Miletom Jerkovićem.

Svojevremeno je povezivan i s pokojnim Arkanom, ali i sa mnogim drugim žestokim momcima. Bavio se trgovinom automobilima. Povezivan je i s mnogim krivičnim radnjama, u koje se uključuje i trgovina narkoticima.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>