Zanimljivosti

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

boki 13 najnovije vesti - strana 13

Pomirili se Boki 13 i Marjan Rističević

Pomirili se Boki 13 i Marjan Rističević

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski upotrebio je sav svoj šarm da omekša tvrdokornog Marijana Risičevića i da mu otvori "nove vidike“, što mu je ruku na srce i uspelo! Naime, nakon žučne rasprave i teških reči odmah po Bokijevom ulasku, njih dvojica, na nagovor ostalih farmera, odlučili su da spuste loptu i nastave da funkcionišu normalno.

Pročitaj više

Marjan Rističević: Boki 13 saka kur

Marjan Rističević: Boki 13 saka kur

Prepirka između Marjana Rističevića i makedonskog voditelja Boki 13 se nastavlja. Boki 13 mu je tokom žurke iz prikrajka dobacivao da je majmunčina i da se njegov smrad širi na sve strane. Rističević je pokušavao da ostane smiren na te provokacije, a onda je u jednom trenu zamolio muzikante da prestanu sa svirkom i izdeklamovao poruku.

Pročitaj više

Farma: Ispala Irena, ušao Boki 13 (Video)

Farma: Ispala Irena, ušao Boki 13 (Video)

Manekenka nakon dve nedelje napušta imanje. Ekrem od publike dobio neverovatnih 48 odsto glasova. Irena je izbačena, muškarci će tugovati, ali svi farmeri zajedno imaće novu zanimaciju - pridružio im se Boki 13, makedonski voditelj i bivši učesnik Velikog Brata VIP. Nominovani u "četvoroboju" bili su Irena, Ekrem, Bane i Limen. Iako nije učio, Ekrem je zamolio "Ameriku, Kanadu, Crnu Goru, Bosnu i Srbiju" da navijaju za Gospodu i obezbede mu ostanak na Farmi.

Pročitaj više

>