Region

Svet

Boki 13 greškom završio na intenzivnoj nezi

Makedonski šoumen Boki 13 pre nekoliko večeri je uleteo na odeljenje intenzivne nege u Urgentnom centru kako bi dobrovoljno dao krv! Naime, kako navodi naš izvor koji se zatekao na licu mesta, Jovanovski je u pratnji svog obezbeđenja upao u bolesničku sobu, teatralno upitavši kome treba da da krv.

Boki 13 greškom završio na intenzivnoj nezi



"Svi su bili zgranuti kad su ga videli. Prvo, u intenzivnu negu niko ne može tek tako da uđe, jer je zabranjeno, a i postoji šifra na vratima. Stvarno ne znam ko ga je uputio tamo i ko mu je dao smernice gde da ide i šta da radi. Možete misliti kako su sestre i lekari reagovali kada su ga videli onako ful sređenog u kratkoj suknjici sa dvojicom razbacanih momaka iz obezbeđenja "- započinje priču naš izvor, koji dodaje da mu je osoblje brzo prišlo.

"Upitali su ga šta radi tu, na šta je on, onako u svom stilu, odgovorio da je došao da da krv. Objasnili su mu da se krv ne daje tu, već da postoji institut predviđen za to, na šta se Boki okrenuo i ubrzo napustio Urgentni centar.

Kako bi proverili o čemu se zapravo radi, kontaktirali smo sa Bokijem, koji nam je potvrdio celu priču:

"Javili su mi da je hitno potrebna krv nekoj ženi, pa pošto sam nulta pozitivna krvna grupa, odmah sam se uputio ka Zavodu za transfuziju krvi kako bih pomogao. Međutim, pošto je bio zatvoren, otišli smo u Urgentni centar da vidim da li tamo mogu da dam krv, pošto sam skapirao da je ozbiljna stvar. Ne znam kako, dali su mi smernice i ja sam stigao do intenzivne nege. Tek posle nekog vremena sam skapirao gde sam zapravo ušao, ali, šta je, tu je. Objasnio sam im zbog čega sam došao, ali su mi oni na kraju rekli da krv više nije potrebna. Tako da su se moje putešestvije tu završile" - rekao je Jovanovski.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>