Region

Svet

Pomirili se Boki 13 i Marjan Rističević

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski upotrebio je sav svoj šarm da omekša tvrdokornog Marijana Risičevića i da mu otvori "nove vidike“, što mu je ruku na srce i uspelo! Naime, nakon žučne rasprave i teških reči odmah po Bokijevom ulasku, njih dvojica, na nagovor ostalih farmera, odlučili su da spuste loptu i nastave da funkcionišu normalno.

Pomirili se Boki 13 i Marjan Rističević



Prve korake učinio je Boki 13, koji se predsedniku srpske seljačke stranke naljubaznije obratio rečima:  "Maki, ajd‘ u krevet! Vi morate rano da legnete, zato što morate rano da ustanete“, govorio je makedonski transvestit, dok je Rističević pokušavao da bude namršten i hladan. Međutim, Marijanu se nakon silnog Bokijevog umiljavanja i salve lepih reči oteo smešak, koji su farmeri propratili aplauzom. Koliko Makedonac vodi računa o Marijanovom zdravlju govori podatak da kada je političar popio rakijicu, on ga je najljubaznije zamolio da ne meša alkohol i sedative. "Maki, Maki, ne smete da mešate rakiju i tabletice.

To nikako nije dobro za vas, ja sam zabrinut. Uzeli ste svoj lekić, sad morate u krevet",  rekao je Jovanovski, na šta se Rističević smeškao. S obzirom na celokupnu situaciju, farmeri predvođeni Zoranom Pavić, Limenim  i Acom Ilić složili su se da će Marijan Rističević pogaziti svoje stavove i postati Bokijev najbolji prijatelj. U dokolici između radova na imanju Branislav Janković i Marijan Rističević evocirali su uspomene na bivšu ukućanku Irenu Šućur. "Prava je šteta što nema više onakve lepote na imanju! Žao mi je što je Irena otišla! Pario sam oči na njoj", priznao je političar .

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>