Region

Svet

Region

Bata Živojinović teško bolestan

Naš proslavljeni glumac Velimir Bata Živojinović danas će otputovati na Kubu zbog  noge koju je povredio tokom snimanja serije "Selo gori, a baba se češlja".

Bata Živojinović teško bolestan



Naime, Bata je tokom snimanja serije povredio nogu, koju je pre dve godine lečio zbog gangrene koja mu se sada vratila i zbog koje će ponovo morati hitno da otputuje na Kubu, gde živi njegova ćerka Jelena.

"Bata je veoma bolestan, iako veoma aktivan i radi kao da nema nijedan zdravstveni problem. Porodica ga je ubedila da više ne čeka, već da se odmah spakuje i otputuje na Kubu. Sa njim će danas otputovati i supruga Lula. Njihova ćerka Jelena, koja na Kubi živi dugi niz godina, već je ugovorila Batin prijem kod lekara" - rekao je izvor blizak proslavljenom glumcu.

Bata je prošle godine objasnio o kom zdravstvenom problemu je reč i da je pre dve godine uz pomoć jenog kubanskog lekara rešio svoj problem.

"Imao sam gangrenu na obe noge. A od gangrene se umire, inače bi Tito živeo 150 godina. I kad mi je ćerka Jelena javila da su na Kubi pronašli lek za gangrenu, istog dana smo Lula i ja odleteli za Havanu. Tamo me je Jelena odmah odvela kod doktora Montekina, koji je inače pronašao lek, ali pošto ga još nije registrovao nije smeo da mi ubrizga injekciju. I tek posle dvadesetak dana ubeđivanja pristao je i dao mi serum. To se dogodilo jednog ponedeljka i već do četvrtka na nogama više nisam imao ni ranicu. Ništa, baš. Izlečio me čovek potpuno" - izjavio je Bata.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>