Region

Svet

Verica Rakočević prodaje stan za 300.000 evra?!

Naša kreatorka Verica Rakočević je u nekoliko televizijskih emisija pričala da je, kao i sve građane Srbije, i nju zahvatila kriza i da nema para kao ni većina ljudi, a skoro je počelo i da se šuška kako prodaje luksuzno opremljen stan za 300.000 evra.

Verica Rakočević prodaje stan za 300.000 evra?!



Raskošni dom od 130 kvadrata, opremljen stilskim nameštajem, prepun originalnih slika domaćih i stranih autora, osvanuo je na sajtu jedne agencije koja se bavi prodajom stanova.

Naime, pre nekoliko meseci, u intervjuu za jedan magazin, Verica je rekla da nije sigurna da joj je potreban tako veliki stan jer je kada ga je kupila živela u njemu sa troje dece.

"Stan je kupljen 1984. i od tada je doživeo nekoliko transformacija. Pre nego što se moja ćerka Elena udala, živela je ovde, imala je svoju sobu s kupatilom, a ćerka Milena i sin Milorad delili su veliku sobu. Kada sam ostala sama, od ovog prostranog doma napravila sam praktično jednosoban stan. Jedina vrata koja sam ostavila su na kupatilu i na spavaćoj sobi, sve ostalo je otvoreno. Ali, nemam kada da uživam u svom stanu, pa se često pitam da li mi je ovoliki stan uopšte potreban" - rekla je kreatorka za magazin „Hello“.

"Prodajem prazan stan i nisam ga dala nijednoj agenciji, nego prijateljima advokatima. Pa zamislite da prodajem stan za 300.000 evra sa onakvim nameštajem! Ne mogu da verujem čime se ljudi bave, neću ostati živa dok ne dobijem te koji su stavili moj stan u oglase, a i tužiću ih ako treba. Pa jedna komoda vredi čitavo bogatstvo, a kamoli sve stvari i stan! Da se radi o milion evra, pa hajde. Kaparisala sam divnu, veliku kuću s bazenom jer želim da živim u kući u gradu. Zato prodajem stan, jer šta će mi ako sam ja u kući, a deca neće da žive u tom stanu" - rekla je kreatorka, koja će i dalje uživati u luksuzu.

Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>