Svet

Region

"Plastične lepotice" više nisu aktuelne

Iako je godinama Hollywood stvarao savršenu ženu, naravno zahvaljujući plastičnim operacijama i estetskim hirurzima, a sada se pokazalo da one 'stare' žele nazad. U još uvek malim, ali značajnim mestima, stručnjaci zaduženi za castinge počeli su preispitivati Hollywoodski stav prema silikonskim grudima, botoxu i svim ostalim oblicima plastične hirurgije.



Haidi Montag

Izvršni urednik Fox Broadcastinga je izjavio da su oni počeli da tragaju za glumicama od Australije do Britanije koje izgledaju prirodno, jer žene koje se pojavljuju na audicijama u Los Angelesu previše liče jedna na drugu, tj. sve su iste. Ni muškarci nisu imuni na poboljšanje plastičnog izgleda skalpelom, ali žene mnogo prednjače u tome.

Haidi M

Magazin People nam prikazuje glumicu Heidi Montag koja je u jednom danu obavila deset "operacija", a ima samo 23 godine. Filmski reditelji često savetuju svojim glumicama da prestanu s plastičnim operacijama jer gube poslove zbog toga što im koža izgleda previše zategnuto zbog operacionog zahvata. "Ono što želimo da vidimo je prirodna žena, pa smo počeli da ismevamo plastične lepotice."

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>