Region

Svet

Kaja snima sa Džunior Džekom

Katarina Ostojić Kaja otputovala je prošle nedelje u Brisel, gde je ostvarila saradnju sa jednim od najpoznatijih di-džejeva na svetu Džunior Džekom.

Kaja snima sa Džunior Džekom



Naime, Džunior je nedavno kontaktirao Kaju u želji da ga poseti u Brisel kako bi preslušala nekoliko pesama koje je spremio.

"Džunior i ja smo u kontaktu već nekoliko godina, a upoznali smo se kada je nastupao u "operaciji trijumf". Tom prilikom, čuo me je kako pevam i oduševio se. Obećao je da će mi napraviti nekoliko pesama, ali sam to prihvatila sa velikom rezervom, ubeđena da je samo ljubazan" - rekla je Kaja i dodala da je bila prijatno iznenađena, ali i zatečena kada je pozvao:

"Čim smo se čuli, kupila sam kartu za Brisel. Boravila sam u njegovoj vil, smeštenoj u samom centru grada, a vreme smo uglavnom provodili u studiju. Preslušala sam tri pesme koje mi je pripremio i u jednu sam se zaljubila na prvo slušanje. Snimila sam demo i sada je već izvesno da ću do kraja meseca ponovo otići u Brisel kako bismo sve završili. A da bismo proslavili saradnju, zajedno ćemo otputovati na Ibicu, gde će Džunior zajedno sa Benijem Benasijem nastupiti na zatvaranju poznate diskoteke "Paša" - rekla je Kaja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>