Region

Svet

Region

Lažni Ivan Bosiljčić spopada devojke na Facebook-u?!

Nakon što je pre nekoliko dana objavljena vest da je Jelena Tomašević trudna, a da je otac njenog deteta glumac Ivan Bosiljčić, sa kojom je pevačica nedavno obnovila romansu, na našu adresu stigla je veoma zanimljiva informacija.

Lažni Ivan Bosiljčić spopada devojke na Facebook-u?!



Naime, jedna čitateljka prosledila nam je svoju prepisku preko fejsbuka sa Ivanom Bosiljčićem, ili osobom koja se predstavlja kao on. Budući da je teško utvrditi verodostojnost profila, te da manje-više svako može da se predstavlja kako želi, svakako ćemo informaciju uzeti sa rezervom, ali vam je prosleđujemo. U slučaju da je profil pravi – Jelena Tomašević će bar znati u šta se upušta, a ako je lažni – devojke će biti upozorene da ne stupaju ni u kakvu komunikaciju sa njim.

Dakle, Ivan je devojci koja nam je prosledila ovu informaciju najpre poslao zahtev za prijateljstvo, a potom i objašnjenje zašto bi želeo baš sa njom da postane “friend” na fejsbuku.



"Jelena, zdravo! Jako bih voleo, naravno samo ukoliko i ti to želiš, da prihvatiš moj poziv za prijateljstvo. Ovaj poziv, zajedno sa pismom, ti šaljem iz dva razloga. Prvi od njih je, da sam saznao iz nezvaničnih izvora, da vrlo rado gledaš i pratiš serije i filmove u kojima sam glumio i glumim, i da si mi privržena “obožavateljka”, ako bih smeo tako da se izrazim. Drugi razlog je, da čim sam video tvoju sliku na ovom profilu, blago pao sa stolice. :) Nadam se da me nećeš pogrešno shvatiti, i da nećeš pomisliti da imam loše namere. Ako ovo shvatiš kao napadan i brz korak, slobodno možeš da i ovo pismo kao i misli o meni daš zaboravu. Ali se nadam da to nećeš učiniti. Iskreni pozdrav. I.B. – od reči do reči stoji u poruci koja je stigla na adresu ove devojke.
Kao što se može videti, poruka je napisana veoma pristojno, gotovo džentlmenski, ali sa jasnim naznakama da je otvoren za nešto više od pukog fejsbuk prijateljstva.
Naravno, pitanje i dalje ostaje" – da li je reč o pravom Ivanom Bosiljčiću ili ne, vreme će pokazati.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>