Region

Svet

Region

Slomila nogu i nastavila sa glumom

Na premijeri drame Ingmara Vinklista „Noć Helvera“ u kraljevačkom pozorištu, glumica Dana Krljar je u 12. minutu doživela trostruki prelom zgloba, ali je ostala na sceni i odigrala predstavu do kraja! Publika nijednog trenutka nije primetila na njoj da se nosi sa strahovitim bolovima!

Slomila nogu i nastavila sa glumom



Poznata Kraljevačka glumica Dana Krljar je u subotu veče ozvaničila svoju karijeru dugu 40 godina. Na sceni joj se desio incident, slomivši nogu ali je glumica nastavila da igra predstavu do kraja, ne želeći da svom kolegi diplomcu upropasti predstavu.

dana krljar

Belu krpu koju je nosila oko noge nije bila zamisao kostimografa, već je glumica izdržala neopisivi bol u toku predstave. Dana Krljar je odmah prevezena u bolnicu, a publika je dva sata čekala da se pojavi kako bi joj izrazila poštovanje.

"Osetila sam veliki bol kada sam polomila nogu, ali sam ponavlja u sebi da na sceni ne smem da ostavim kolegu, da predstava mora ići do kraja i potiskujući svesno biće u sebi, igrajući onim nesvesnim, usredsređenim samo na tekst i scenu, izdržala sam do kraja" - rekla je glumica kada se konačno pojavila posle lekarske intervencije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>