Svet

Region

Zvezda turske serije "Elif" pokušala da izvrši samoubistvo

Turska glumica, koju je javnost upoznala u seriji "Elif", Melisa Dongel, iznenadila je sve kada je otkrila da je sa samo 15 godina.

Zvezda turske serije Foto: Instagram printscreen/melisadongel



Kako je istakla, Melisa je kao tinejdžerka doživela seksualno zlostavljanje od oca. Zbog silovanja koju je doživela. Mlada glumica potražila je pomoć od majke kojoj se poverila, ali joj ona nij poverovala. 
Čitava ova situacija, ostavila je dubok trag na mladu glumicu, pa i dan danas ide kod psihijatra, a kako bi zaštitila svoju mlađu sestru, odlučila je da svoju bolnu priču podeli sa javnosti.
Otac glumice Dongel nalazi se u zatvoru.





- Stalno sam radila da ne bih bila kod kuće. Nisam imala detinjstvo. Rekla sam svojim prijateljima za zlostavljanje kojem sam bila izložena, ne samo svojoj majci. Bila sam izložena prvom seksualnom zlostavljanju u srednjoj školi. Nisam mogla da ispričam javno jer mi je otac konstantno pretio da će doći kraj mojoj glumačkoj karijeri i da mi neće dati da idem u školu. Čak sam pokušala da se ubijem. Ne sećam se koliko puta sam bila hospitalizovana. Onda sam zažalila i upitala se: "Zašto to radim sebi?" No, nisam mogla da pomognem sebi - otkrila je.

Slične vesti: ​U klinču sezona 3, epizoda 21: Zar ovo nije vaš muž?! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>