Region

Svet

Ilda Šaulić odbila udvaranje šeika

Folk pevačica, Ilda Šaulić, ćerka legendarnog pevača Šabana Šaulića, provela je odmor u Dubaiju, zajedno sa sestrom Sanelom, sestrićem Lukom i majkom Gordanom.

Ilda Šaulić odbila udvaranje šeika



Mlada pevačica odbijala je udvaranja tamošnjih šeika, jer kako kaže, nikada ne bi pristala da svog muškarca deli sa drugim ženama. „Sestra, mama i ja smo plavuše, pa smo imale mnoge udvarače. Ali, kada sam videla šeika kako ide sa jednom suprugom pod ruku, a za njima idu još tri njegove supruge, shvatila sam da nikada ne bih mogla da budem u takvoj vezi. Navikla sam da uvek budem svom muškarcu prva i jedina“, rekla je Ilda.

O Dubajiu, kao turističkoj destinaciji pevačica kaže: „Odseli smo u apartmanima ’Park plejs’, u jednom od najelitnijih delova grada, ako se tako nešto za Dubai uopšte može reći, jer tamo luksuz vidite gde god se okrenete. Najviše vremena proveli smo u sunčanju na plaži Džumeire i obilazeći znamenitosti grada. Najveći utisak na nas ostavio je hotel „Burdž al arab", u koji ne možete ući ako niste gost. Međutim, poznajemo generalnog menadžera, koji je poreklom iz Srbije, i on nas je poveo u kompletan obilazak objekta. Pogled sa restorana na vrhu tog hotela je božanstven“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>