Region

Svet

Slavica Ćukteraš: Ne volim nagruvane baje! (Video)

Pevačica Slavica Ćukteraš ovih dana promoviše svoj novi album, a već su se izdvojile neke pesme kao što su "Lomljiva u struku", "Nevreme". Osim poslovnog uspeha ona uživa i u ljubavi sa svojim dečkom Stefanom, čiji je identitet dugo krila.

Slavica Ćukteraš: Ne volim nagruvane baje! (Video)



Na pitanje zašto je to činila pevačica je odgovorila: "Eto baš zbog ovoga! Užasno mi smetaju pitanja vezana za njega i moj ljubavni život. Sada ne može nijedan intervju da prođe bez pitanja o njemu. Verujte mi da to moju publiku apsolutno ne interesuje. Njih interesuju pesme, ali ću uvek reći kada sam zaljubljena", rekla je Slavica.

Ćukteraš je istakla kako ponajviše ceni to što je Stefan skroman dečko. "Jednom rečju, on je pravi momak! Srbija ima divnih momaka, obrazovanih, skromnih, vaspitanih... Samo što to, nažalost, kod nas nije na ceni. Čim neko ima sve te osobine, okarakterišu ga kao budalu, dok tamo neke „nagruvane baje" koji ne znaju dve reči da sastave i izgovore kako treba opisuju kao frajere. Sistem vrednosti je u minus fazi", zaključila je Slavica.

Viber

Izvor: Svet Plus


>