Region

Svet

Dragan Kojić Keba zbog preljube mora da plati 50.000 evra

Sudski proces u kome 12. godišnja Ina Jevremović potražuje od svog oca, Dragana Kojića Kebe 30.000 evra na ime alimentacije i danas je pred sudom spojio njene roditelje, Kebu i Ljiljanu Jevremović, u neugodnom prepucavanju

Dragan Kojić Keba zbog preljube mora da plati 50.000 evra



Iako su na raspolaganju imali sat vremena, u Prvom opštinskom sudu danas su čak sat i po vremena peglali svoje račune Dragan Kojić Keba i Ljiljana Jevremović, majka njegove 12. godišnje ćerke koja ga tuži po osnovu alimentacije za još 30.000 evra.
Sudnicu su prvo napustili advokati, potom Ljiljana, a nakon dvadesetominutnog zadržavanja iz nje je izašao i pevač. Nezadovoljan ishodom ovog ročišta, objasnio je o čemu se radi:

"Veštaci su našli neke manjkavosti... Do sada sam platio preko 50.000 evra, a druga strana potražuje još".

"Druga strana" je naziv za gospođu Jevremović od koje se Keba ograđuje:

"Druga strana je uvek za mene bila druga! Ako sam napravio glupost skupo sam platio školu. Kakva ljubav? Jel me neko video na slici sa tom ženom? To se u našem narodu kaže guzovača! To su gresi iz moje mladosti, petominutne, nikakva ljubav. Silom otac!"

"Žao mi je, neka su sva deca živa i zdrava, ali neka stave svi prst na čelu u ovoj zemlji. DNK analiza nije vršena, zbog raznih malverzacija u postupku nisam hteo da odem, a kad sam hteo nisu mi dali, proglasili su me ocem."

Keba smatra da njegov primer jedne petominutne afere sa svim posledicama treba da posluži svima za primer:

"Četiri godine sam rob kamate! Kad će se rešiti i kako ne znam? Koristiću sve pravne lekove, mislim na Ustavni sud. Ako sud angažuje veštake to su njihovi veštaci. Našli su neke sulude kamate retroaktivno, a ja sam svoj dug davno izmirio. Bio je oko 17-18.000 evra, na svoju ruku sam to platio pre tri godine. Da li je neko do sada dao 60.000 evra nekome na ime izdržavanja? Ali opet kažem neka su deca živa i zdrava čija god da su, a o drugim nakazama ne bih da pričam. Poštujem zakon moje duše i njega niko ne može da promeni."

Keba u svojoj porodici ima razumevanje za situaciju u kojoj se već godinama nalazi.

"Hvala bogu, moja porodica je na svom mestu dugo, potpuno sam miran, mirno spavam, nikoga ni na šta nisam prisilio, nikome ništa ne dugujem. Potražuju, videćemo da li će dobiti. Postoje pravni lekovi, žaliću se Ustavnom sudu. Ja i dalje redovno plaćam svakog meseca 25.000 dinara".

Majka 12. godišnje Kebine ćerke Ine Jevremović, Ljiljana, današnje ročište nazvala je licitacijom na kojoj se trguje ljudskim mesom.

Izvor: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>