Region

Svet

Tanja Banjanin: Plašim se tužnih pesama

Pevačica Tanja Banjanin-Pejić, vratila se, nakon višegodišnje pauze na muzičku scenu, albumom "Igra", na kome je deset numera. Kaže da je željna nastupa i klubova, ali je ponajviše željna druženja sa publikom.

Tanja Banjanin: Plašim se tužnih pesama



Tanja je diplomirani pravnik i radi, već tri godine, kao pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, ali svojim najvećim uspehom u životu smatra svoju porodicu. Ćerka Staša, sin Novak i suprug Milan, su joj najveća inspiracija u svemu što radi.

"Oduvek sam želela da imam svoj mali kutak i porodicu. Puno mi znači to što imam Milanovu podršku. Imala sam težak period kad sam sa Stašom ostala sama nakon razvoda sa bivšim mužem. Tada sam se strašno promenila. U to vreme život mi je izgledao kao loša imitacija stihova iz mojih tužnih pesama. Bila sam ubeđena  da sam neke stvari sama dozvala pevajući stihove tipa 'varao si me', 'lagao si me'... I sad kad naletim na neku tužnu pesmu koja mi se dopadne i koju bih rado otpevala, prosto ustuknem. Onda sledi ubeđivanje sa mojim producentom Vojom Aralicom da to nema nikakve veze sa mojim životom jer on odlično zna za moj problem u glavi“, rekla je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>