Region

Svet

Darkova žena za smrt supruga saznala na svadbi

Darkova žena je sa njihovim kumom bila na svadbi kod zajedničkih prijatelja. Darko je zbog unapred dogovorene tezge morao da putuje u Varvarin. On je iz Mitrovice pošao oko 19,45 i samo petnaest minuta kasnije je poginuo. Za Darkovu pogibiju nisu znali ni članovi benda koji su već stigli u Varvarin. Oni su ga nekoliko puta zvali. Njegov telefon je stalno zvonio ali niko se nije javljao.

Darkova žena za smrt supruga saznala na svadbi



- To nije bilo svojstveno Darku. Gde god da je bio on bi se odmah posle pet minuta javio. Svima je bilo čudno što ne diže slušalicu. Još kada su videli da je menadžer nedostupan znali su da se nešto dogodilo, ali niko nije slutio na najgore - priča blizak prijatelj porodice Radovanović.

Tek tada su muzičari posle skoro dva sata od momenta pogibije dobili informaciju da je Darko poginuo u soabraćajnoj nesreći kao i njihov menadžer. U diskoteci u kojoj je trebalo da nastupi čuo se plač i lelek muzičara kao i ljudi koji su došli da slušaju omiljenog pevača.

Njegova žena Maja je od kuma dobila informaciju da joj je muž poginuo. Od šoka je umalo pala u nesvest ali je kum pridržao. Njih dvoje su odmah krenuli ka Beogradu gde su u toku noći u Urgentnom centru identifiokovali telo poginulog pevača.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>