Region

Svet

Horvat VB: Nemeš, prestani da ližeš Marijanu po ceo dan

U kući Velikog brata Antonija i Soraja su razgovarale o tome kako se Nemeš uplašio zbog Marijanine ljubomore, pa se sad plaši da vježba pevanje i ples sa Bojanom za nedeljni zadatak. Soraja misli da je Nemeš papučar i zgrožena je njegovim ponašanjem. "Kako ga nije sramota, muško je", rekla je Soraja, posle čega su ona i Antonija odlučile da zbog toga zezaju ljubavni par.

Horvat VB: Nemeš, prestani da ližeš Marijanu po ceo dan



Soraja je potom izašla u dvorište i rekla Nemešu i Marijani da idu da vežbaju sa svojim partnerima, Bojanom i Antonijom. Posle nekog vremena i Marijana je počela da tera Nemeša da ide da vežba sa Bojanom, na što joj je on kratko i jasno odgovorio da neće danas. Marijana je nastavila da navaljuje, nakon čega se u razgovor ubacio i Duško i stao na Nemeševu stranu. Duško je kasnije priznao da "ne voli žene kao što je Marijana". "Tiha je, ne čuje se, kao da nema jezik", komentarisao je Dule.

Kasnije se Nemešu i Dušku u razgovoru pridružio i Horvat. "Prestani da ližeš tu Marijanu po ceo dan", rekao je Horvat Nemešu. Horvat Nemeša smatra posesivnim, a Duško ga brani i govori Nemešu da ne shvata Horvata ozbiljno. Na to je Nemeš podigao Marijanu, odneo je do Horvata i uz smeh mu je predao.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>