Region

Svet

Anabela Bukva najavljuje veridbu?

Pevačica Anabela Bukva uživa u novoj vezi sa sedam godina mlađim Aleksandrom Nedeljkovićem, biznismenom koji živi u Moskvi. Iako je relativno skoro raskinula veridbu sa manekenom Mladenom Radulovićem, Anabela izgleda razmišlja o novoj.

Anabela Bukva najavljuje veridbu?



Na njenom "Facebook" profilu se pojavio status da je verena, a ona o tome kaže: "To je bila naša interna šala. Slučajno smo na Facebooku oboje promenili status u engaged, a kada smo čuli reakcije na to što smo se navodno verili, bilo nam je simpatično. Uopšte nije loše razmišljati pozitivno i prizivati nešto lepo kao što je veridba. Sve u životu radim po osećaju i nije isključeno da će se i to desiti", optimistično je rekla Anabela.

Ona je još istakla da joj veza na daljinu ne predstavlja problem i da ne namerava da se seli u Moskvu kako se spekulisalo u medijima. "Nema potrebe da se selim. Živim svoj život i ne pravim velike planove jer nekako mi se sve izjalovi ako unapred planiram. Prepustila sam se lepom osećaju, živeću i dalje u Beogradu, posao mi dobro ide i nema potrebe da se spekuliše kako ću promeniti adresu i način života. Saša me podržava u onome čime se bavim i zaista nam je lepo u vezi", otkrila je Anabela.

Pevačica je izjavila i da je mnogo zaljubljena, kako je ne pogađaju pisanja medija o njenom navodnom raskidu kao i da nema vremena da sve to demantuje, jer ga očigledno troši na uživanje u svojoj romansi.

Nadamo se da će joj biti srećno i berićetno i da je par svojom šalom objavljenoj na spomenutoj društvenoj mreži naslutio lep nastavak svoje ljubavne priče.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>