Region

Svet

Veliki brat se surovo sveti Nemešu (Video)

Veliki brat  odlučio je da kazni Nemeša za razbijanje po kući kako bi ga naučio pameti. Naime, Nemeš je jako slab na svoju autorsku pesmu "Znam taj smešak'", a Veliki brat je odlučio upravo sa njom da se poigra.

Veliki brat se surovo sveti Nemešu (Video)



Juče je Nemešević pozvan u ispovedaonicu, gde mu je Veliki brat saopštio da je Emotion pokrenuo humanitarnu akciju i otkrio da mu je pesma postala veliki hit i da je himna humanitarne akcije.

"Dogodilo se i nešto što nismo očekivali. Jesi li upoznat sa radom humanitarne organizacije Adria od srca? To je jedna od najvećih humanitarnih organizacija regije i dodeljuje svoje godišnje nagrade. Ti si nominovan za nagradu zahvaljujući pesmi. Ne bismo ti rekli da nije došlo do te odluke", rekao je Veliki brat presrećnom Nemešu.

Veliki brat mu je takođe saopštio da je dodela sutra, a Adria je će dodeljivati nagrade. Brat je čestitao Nemešu i rekao mu kako je moguće da se tokom dodele nagrada uključi putem videolinka. Rekao mu je i da pripremi govor.

Nemeš je imao neka pitanja, ali je i poprilično naivno poverovao u celu priču. Veliki brat se potpuno uživeo u laganje pa je zbunjenom Nemešu davao uputstva o zahvaljivanju. Uzbuđeni Nemeš skoro je zaplakao i rekao da će on pomalo početi da razmišlja o govoru. Veliki brat mu je otkrio i da će možda biti voditelj emisije "Sve za ljubav", ali Nemeša to i nije previše dirnulo.

Kasnije mu je još i pustio njegovu pesmu u ispovedaonici. Ukoliko Nemeš poveruje u ovo, ukućanima će biti vraćeno 35 hiljada evra, koje su izgubili nakon što su vratili Emu u kuću. Ubrzo je Veliki brat sve rekao i ukućanima luksuzne kuće, tako da svi stanari znaju da Nemeš veruje u laž. Rekao je ukućanima da moraju Nemeša da uvere u laž, a onda im je rekao koliko će novca dobiti nazad.

Ako Nemeš posumnja ili izgubi veru u nagradu, novac stanarima neće biti vraćen. Stanari su bez problema počeli da kalkulišu kako da mu lažu i šta da mu ispričaju. Razdragani Nemešević došao je u sobu i sve ispričao svojim cimerima, a oni su mu licemerno čestitali i ljubili ga. "Nemeš je u rangu sa Lejdi Gagom", uzviknula je Tamara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>