Region

Svet

Veliki brat: Marijana se ljubila sa Lesterom, lomila i vređala sve po kući (Video)

U kući Velikog brata se dogodio pravi skandal na devojačkoj večeri priređenoj u čast buduće mlade Kejt Midlton (Soraje). Zabava se usled velike količine alkohola pretvorila u bahanalije, pa je i prekinuta zbog nedoličnog ponašanja ali i Nemeševog upada jer većini muškaraca osim Lesteru i Brendonu nije bilo dozvoljeno da prisustvuju žurci.

Veliki brat: Marijana se ljubila sa Lesterom, lomila i vređala sve po kući (Video)



Nemešević je bio revoltiran Marijaninim ponašanjem jer je bila previše pijana, koketirala i igrala sa Lesterom čak su se u jednom trenutku i poljubili. Potom je njen dragi počeo da lomi i udara pesnicama po sobi u kojoj su muški ukućani bili zatvoreni ali čudno da svojoj dragoj nije uputio baš ni jednu primedbu.

Kulminacija večeri je bilo to što je pijana Marijana odlučila da izađe iz kuće ali i da se prethodno obračuna sa svim svojim "neprijateljima". U naletima besa počela je da ruši sve po kući, psuje, grdi Velikog brata, krivi ga za različite stvari rečima: "Dobio si od mene šta si hteo, jesi li sada zadovoljan." Čvrljakova je čak "pričala" sa kamerama ili ljudima iz organizacije, nije baš najjasnije, govorila im kako su glupi i slično. 

Nemeš nije mnogo zaostajao za svojom dragom te je i on lomio po kući, što je za njega doduše postalo uobičajeno. Da li je bio besan zbog njenog flerta sa Lesterom i njihovog vrelog plesa i poljupca to izgleda ni on više ne zna.

I ostali ukućani su negodovali Marijanino ponašanje i smatraju da je jako bahato i neumesno to što je lupala sve po kući. Međutim, Čvrljakova kao da krivi druge za svoje promašaje a naročito joj smeta što se, kako kaže, svi ukrivaju i imaju maske koje če ona da im skine.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>