Region

Svet

Farmeri tuže Mitrovića

Tokom rijalitija "Farma 3" , učesnici su imali mnogo svađa i sukoba ali su se sada oko jednog ujedinili, da tuže Željka Mitrovića, direktora televizije "Pink" zbog neisplaćivanja njihovih honorara.

Farmeri tuže Mitrovića



Učesnici rijalitija su se prošle nedelje okupili u jednom beogradskom kafiću da se dogovore šta bi trebalo preduzeti da im produkcija isplati honorare. Među prvima su na dogovoreni sastanak farmera došli Limen i njegova supruga, potom Aca Ilić, Zorana Pavić i Baki B3. Kasnije im se pridružio Renato Henc, koji se našalio da izgleda honorar isplaćuju po azbučnom redu, pa on svoj još nije dobio.

"Ja sam zvao da pitam šta se dešava, jedna te ista žena mi se javlja. Rekao sam im da ću krenuti po novinama da pričam ako mi ne uplate. Ni Jovana, ni Kaća, ni Bane, niko nije dobio" , rekao je Renato.

Limen se pridružio komentarima: "Mi ćutimo, njima to i odgovara, ćute i oni. Pojavila se dva teksta u novinama i to je sve. Ko god da je zvao za honorar, svima se ista žena javlja, pa je na kraju i prestala da nam odgovara" , rekao je Novosađanin.

Zorana Pavić je iznela predlog da Željku Mitroviću pošalju poruku. "Ljudi, je l‘ se vi slažete da Nikola sada pošalje poruku? Aca i ja se slažemo! Ne radi se više ovde ni o novcu. Ja sam tamo svašta pretrpela, moramo da pokažemo stav" , rekla je Zorana.

Aca Ilić je predložio da se mirno reaguje i da pristanu čak i na isplatu u ratama, a u suprotnom da podnesu tužbu. Baki je istakao da bi bilo dobro da im bar prvu ratu plate do kraja meseca. Jednoglasno su se složili da Nikola Kostić bude njihov predstavnik i pregovara sa Mitrovićem i da organizatorima poslednju šansu pre tužbe.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>