Region

Svet

U Talentu sinoć i suze i smeh (Video)

Juče je na takmičenju "Ja ima talenat" bilo i suza i smeha, a finale šou-a biće krajem juna, kada će strogi ali pravični žiri u sastavu Danica Maksimović, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić Mili odlučiti ko će biti pobednik i osvojiti 100.000 evra kao i šansu za profesionalni ugovor iz snova.

U Talentu sinoć i suze i smeh (Video)



Najviše simpatija i "tri da" su ovojili: bitbokser Igor Srećković, plesno-mađioničarski duo Risto i Ivana, kao i čak četiri izvođača koji imitiraju Majkla Džeksona, među kojima je jedan predškolskog uzrasta. "Ledeno" srce žirija otopile su učenice iz Grocke, deo etno grupe Prelo, koje su rasplakale Danicu pesmom "Vo naše selo". Emotivnu reakciju celog žirija izazvali su Milica i Nenad iz Udruženja gluvih i nagluvih u Paraćinu, koji plešu hip-hop.

Najveći utisak na Tasovca ostavila je nasmejana studentkinja Draga Džinić iz Niša, koja se pohvalila da je upravo dala poslednji ispit na arhitekturi i retko ima priliku da peva, a onda "šokirala" i žiri i publiku arijom iz opere "Bal pod maskama", a kada je završila svi su je pozdravili stojećom ovacijom. Tasovac je čuo i da je imala trojku iz pevanja u muzičkoj školi, i zatražio broj telefona profesora "da mu objasni nešto".

Sudeći po sinoćnjoj epizodi, raspevani dečak, buntovni klinci, fakir sa građevinskim materijalom i plesači svih vrsta imaće žestoku konkurenciju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>