Region

Svet

Podignuta tužba protiv Cece zbog nasilničkog ponašanja

"Novosti" su objavile da je protiv Svetlane Ražnatović i njenog zeta Predraga Ocokoljića podnet optužni predlog za nasilničko ponašanje od strane Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Podignuta tužba protiv Cece zbog nasilničkog ponašanja



Prema saznanjima "Novosti" radi se o sukobu Ocokoljića i Ražnatovićeve sa Aleksandrom Olarevićem, direktorom fudbalskog kluba "Mladi proleter". Sukob je nastao pre četiri godine a Olarević je protiv njih podneo i krivičnu prijavu. Do problema je došlo kada su Predrag i Ceca hteli da prisvoje zemljište na kom se nalazi sportski centar "Inge" i fudbalski klub Mladi proleter. Ovaj prostor je Obilić koristio za utakmice i  treninge mlađih kategorija dugi niz godina.

Prema Olarevićevim rečima njih dvoje su upali u kancelariju, Ceca je psovala i vređala , a njen zet ga je čak i udario. Policija je reagovala ali se sve završilo na podnošenju prekršajnih prijava protiv svih aktera zbog remećenja javnog reda i mira. Olarević još tvrdi da mu Ražnatovićeva duguje 4 miliona dinara jer nije plaćala iznajmljivanje prostora iako je to predviđeno ugovorom.

Aleksandar Olarević i njegov brat Miodrag napadnuti su sredinom oktobra 2007. godine u Sportskom centru “Inge”. Policiji je ispričao da je osetio udarac u leđa, a kad je pao jedan mladić je počeo da ga šutira.  Drugi je za to vreme udarao Miodraga, dok je treći u njihovom pravcu ispalio nekoliko hitaca, pišu “Novosti”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Ceca

Povezane vesti:


>