Region

Svet

Čola 25. juna na Ušću, karte od 1.000 dinara

Zdravko Čolić će 25. juna održati koncert na Ušću. Najjeftinije ulaznice su 1.000 dinara, a u prodaji će se naći već od 25. maja. Oni koji žele da budu bliže bini trebalo bi da izdvoje 1.200 dinara za fan-pit.

Čola 25. juna na Ušću, karte od 1.000 dinara



Interesovanje za koncert je ogromno i u bivšim jugoslovenskim republikama. Očekuje se više od 100.000 ljudi, a sa leve i desne strane bine biće podignute tribine za oko četiri hiljade ljudi. Za ova mesta je potrebno izdvojiti 3.000 dinara.

Repertoar će, pored novih pesama biti upotpunjen i hitovima iz sedamdesetih godina. "April u Beogradu", "Sinoć nisi bila tu", "Vagabund" samo su neke od numera u kojima će prisutni uživati.

"Ta dva i po, tri sata proći će u nekoj retrospektivi, što je karakteristično za ljude koji su dugo na sceni. Lep je osećaj kad izvučem neku zaboravljenu pesmu i otpevam je na koncertu. Inače, nemamo neke posebne pripreme, visinske i nizinske, ovo je uhodana ekipa koja se nekih pet-šest dana pred veliki koncert povuče u osamu da malo provežba pesme koje dugo nije svirala. Tako se stvori zajedništvo u grupi, a prijateljstvo se učvrsti. Kada smo duže zajedno, onda imamo osećaj da smo pravi bend, vokalno-istrumentalni sastav", izjavio je Čola za Blic.

Zdravko se trenutno nalazi u Nemačkoj, gde je u subotu održao odličan koncert u Hamburgu. 21. Maja ga očekuje nastup u Luksemburgu, gde se 1973. takmičio na "Pesmi Evrovizije".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>