Region

Svet

Veliki brat: Soraja i Vladimir bili ljubavnici

Prema rečima izvora,Crnogorski ukućanin Vladimir, i naintrigantnija ukućanka Velikog brata Soraja bili su ljubavnici pre nekoliko godina,a njihova romansa trajala je nekoliko meseci.

Veliki brat: Soraja i Vladimir bili ljubavnici



"Njih dvoje su se upoznali preko njene drugarice. Nikada nisu zvanično bili momak i devojka jer je Soraja tako tražila. Ona je pucala na bogate momke a Vladimir joj je bio za ispunjenje seksualnih fantazija. Pričalo se da je dosta obdaren i da je zadovoljavao sve njene želje. Dakle bili su nekoliko meseci u seksualnoj vezi sve dok se ona nije preselila u Beograd" – rekao je izvor blizak učesnicima.

Priču izvora potvrdili su i dvoje ukućana, a Vlada je najavio da će je tek raskrinkati u kući:

"Nećeš ni sa kim da se muvaš a vidi koliko lepih momaka ima. Nećeš da se ljubiš, čekaj da samo ja progovorim o tebi i da padne maska koju nosiš pedest dana. Ajde, ispričaj kako se dobro i koliko se dobro poznajemo mi" – rekao je Vladimir, pokazujući tako da očigledno nije džentlmen, dok je Soraja kasnije ukućanima ispričala šta je radila sa Vladimirom kada on sve dobro zna o njoj:

"Pa… gledali smo filmove kod kuće, nismo izlazili" – rekla je Soraja, a ostali su se
smejali i zaključili da je osim filmova bilo još nečega. S obzirom na činjenicu da Vladimir ima dugačak jezik očekujemo da će se otvoriti i ispričati pravu istinu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>