Region

Svet

Ksenija i Filip ipak bili drogirani!?

Kako jedan naš dnevni list danas navodi od bliskih izvora koji je video obdukcioni nalaz, Ksenija i Filip su ipak u vreme ubistva i samoubistva bili pod dejstvom narkotika.

Ksenija i Filip ipak bili drogirani!?



Toksikološkom analizom navodno su u krvi poznatog para otkriveni tragovi kokaina, koji su uneli neposredno pre tragedije. Kako izvor navodi:

“Nalazi su gotovi i predati su istražnom sudiji Dušanu Milenkoviću. U njima se vidi da su Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda 16. marta uzimali kokain, što će reći da su bili pod uticajem droge u trenutku kada je on pucao prvo u nju, a potom i u sebe.”

Otac pokojnog manekena nije želeo da odgovori na nagađanja, već je rekao da tek treba da dobije nalaze od tužioca. Ksenijina majka Ljubica nije bila dostupna za komentare.



Inače, psihijatar dr Aleksandar Ramah je potvrdio da kokain u krvi može da izazove agresivno ponašanje, ali sumnja da je to bio presudan faktor u slučaju Ksenije i Filipa.

“Čitava ta veza bila je građena na nasilju, tako da je eventualno prisustvo kokaina moglo samo da bude dodatni element u smrtonosnoj kombinaciji. Nažalost, to niko nije želeo da prepozna”, rekao je dr Ramah.




Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>