Region

Svet

Lepa Brena na ivici nervnog sloma

Od kako je mali Džoni napustio dom Lepe Brene i njenog supruga, pevačica se nalazi na ivici nervnog sloma, a svoje nezadovoljstvo pokazuje čak i pri izboru pesama za novi album.

Lepa Brena na ivici nervnog sloma



Filipinci napustili Breninu kuću
"Njeni sinovi su već odrasli momci, a Boba ima toliko obaveza da je ona često sama, pa je zato i želela da usvoji Džonija kako bi vreme provodila s nekim koga voli. Međutim, kada joj se ta želja nije ostvarila, našla se na rubu nervnog sloma. Probala je da se protiv tuge bori tako što je počela da radi nove pesme i u jednom trenutku je delovalo da je zaboravila na sve i da je ponovo potpuno srećna" - rekao je izvor blizak pevačici.

"Skupila je veliki i dobar tim saradnika, pesme su već urađene i delovalo je da će sve biti gotovo na vreme i da će album, kao što je najavljeno, biti objavljen u maju. Međutim, pre nekoliko dana je uzela CD da ga detaljno presluša i razočarala se. Toliko je bila nezadovoljna pesmama da je timu koji radi na albumu rekla da neke od njih moraju da se rade ispočetka. Na kraju se čak i rasplakala. Svima je poznato da je ona perfekcionista i da ume da vrati pesme na doradu ako nije zadovoljna. Ali, takva reakcija zbog pesama svima koji je znaju pokazuje da je još nešto muči. Naravno, smatraju da je to zbog Džonija, jer nikada zbog pesme ne bi plakala, mada, ona ne želi to da prizna. Kako trenutno stvari stoje, album će kasniti barem 15 dana, koliko je potrebno da se pesme ponovo urade, a veliko je pitanje da li će i tada biti zadovoljna" - zaključio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>